Rijana upecala Džastina Timberlejka

Glas Srpske
Rijana upecala Džastina Timberlejka

Pop zvijezde Džastin Timberlejk i Rijana, koji trenutno sarađuju na njenom novom albumu, navodno su u romantičnoj vezi, prenosi britanski "Metro".

Iako je 28-godišnji pjevač već dvije godine u vezi sa glumicom Džesikom Bil (27), u posljednje vrijeme provodi mnogo vremena sa pjevačicom sa Barbadosa, nevezano za njihovu poslovnu saradnju.
Njih dvoje su prethodno već sarađivali na Rijaninom trećem albumu "Good Girl Gone Bad", a sada provode dosta vremena zajedno i van studija.
Izvor blizak sajtu "Show spy" naveo je da su u Njujorku Džastin Timberlejk i Rijana (21) nekoliko puta viđeni kako se ponašaju veoma prisno i da je, između ostalog, Rijana čak izvela Džastinu "ples u krilu".
- Džastin i Rijana se viđaju već nekoliko nedjelja. Ona mu se jako sviđa, tako da je samo pitanje vremena kada će on ostaviti Džesiku - izjavio je neimenovani izvor blizak Rijani.
Tračevi o njihovoj navodnoj vezi su se prvi put pojavili kada je glumica i pjevačica Lindzi Lohan, preko sajta "Tviter", optužila Timberlejka da je nevjeran, jer je viđen kako pleše sa misterioznom damom.
Predstavnici Rijane i Timberlejka nisu željeli da komentarišu ove navode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana