Rijana tuži bivšeg vlasnika kuće

Glas Srpske
Rijana tuži bivšeg vlasnika kuće

Popularna pjevačica podigla je tužbu od 6,9 miliona dolara nakon što je vila koju je kupila 2009. godine imala veliki vodovodni kvar. Rijana tuži bivšeg vlasnika vile na Beverli Hilsu zbog kvarova u vodovodu i drugih konstrukcijskih defekata nakon što je kuća u januaru prošle godine zahvaćena olujom. Prema dokumentima koji se nalaze na losanđeleskom sudu, voda je procurila u više soba zbog čega je vila bila "onesposobljena za život".

Prodavačica tvrdi da nije znala niti za jedan veći kvar na imanju, ali Rijana tvrdi da ona laže i da je znala za probleme. Uz bivšeg vlasnika pjevačica tuži i nadzornika radova, agenciju za prodaju nekretnina i inženjere koji su ikad imali ikakve veze sa kućom.

Barbadošanka tvrdi da je "stvarna vrijednost imanja u trenutku kupovine, kad se u obzir uzmu značajni konstrukcijski nedostaci, milione dolara manja" od iznosa koji je ona za nju platila.

Mlada zvijezda sa Barbadosa u veleljepnu vilu u brdima Beverli Hilsa uselila se u septembru 2009. godine. Kuća koja se prostire na 1.000 kvadratnih metara posjeduje čak osam spavaćih soba, deset kupatila sa tavanicama visokim oko deset metara, tu je i neizostavni spa-centar sa saunom i parnim kupatilom, velika biblioteka, prostrana kuhinja i kućni bioskop.

Rijana je kuću obezbijedila najmodernijom tehnologijom za nadzor, te je bila van dometa paparaca čak i dok se kupala u velikom bazenu. Pjevačica je uspjela da prilikom kupovine spusti cijenu kuće za tri miliona dolara, a kao svoj glavni argument navela je nestabilnu situaciju na tržištu nekretnina i globalnu ekonomsku krizu. Među Rijaninim komšijama su neka od najzvučnijih imena Holivuda poput Dženifer Aniston, Kortni Koks, Mile Jovović i Toma Kruza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana