Rijana Šveđane nazvala Norvežanima

Agencije
Rijana Šveđane nazvala Norvežanima

Stokholm - Popularna pjevačica je prilikom nastupa na festivalu “Peace&Love” u Švedskoj zaboravila u kojoj državi se nalazi, što je izazvalo bijes obožavalaca koji tvrde da je bila pod uticajem droge i alkohola, javljaju svjetske agencije.

Osim što je na nastup kasnila 45 minuta, Rijana je tokom koncerta obradu pjesme Boba Marlija “Redemption Song” posvetila Norveškoj, pomiješavši dvije skandinavske države.

Pjevačica je željela da podsjeti na ekstremistu Brejvika koji je prošle godine u Norveškoj ubio 77 ljudi, što je, očekivano, izazvalo bijes švedskih obožavalaca.

“Borlang nije Oslo, a Brejvik ovdje nikog nije ubio. Ali, hvala što si došla”, “Stvarno mi se ne gleda nadrogirana Rijana. Ko joj je dozvolio da nastupa ovakva”, “Rijana je očigledno pod uticajem droge, a ipak su joj dozvolili da nastupa pred djecom i omladinom. To je odvratno i sramotno”, samo su neki od komentara na “Tviteru”.

Međutim, kako piše “Dejli mejl”, opravdanje Rijaninog konfuznog ponašanja moglo bi se naći u činjenici da je poslije duge i teške bolesti umrla njena baka Doli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana