Rijana raskinula sa Kempom

Glas Srpske
Rijana raskinula sa Kempom

Otkako je prije sedam dana došla na rodni Barbados, popularna pjevačica Rijana je vrijeme provodila u društvu porodice i prijatelja, a momku Metu Kempu nije bilo ni traga ni glasa. Poslije godinu veze par je raskinuo, a to su potvrdili i prijatelji slavne pjevačice.

- Raskinuli su tokom posljednjih nekoliko sedmica, a njoj je jednostavno bilo svega dosta - potvrdio je izvor blizak Rijani. Pjevačica je utehu pronašla u druženju sa prijateljima i porodicom, sa kojima je proteklih dana uživala u suncu i moru. Vezu sa Kempom, igračem bejzbola, započela je u decembru prošle godine, a svojevremeno je priznala da je teško održavati vezu na daljinu. Dok je Kemp većinu vremena provodio u Los Anđelesu, gdje živi, Rijana je zbog brojnih obaveza putovala po cijelom svjetu.

- Zaista je teško jer smo stalno daleko jedno od drugog tokom godine i oboje imamo zahtjevne rasporede, pa zna biti gadno ponekad, ali šta je, tu je - svojevremeno je izjavila Rijana, kojoj je veza sa Kempom bila prva poslije raskida sa Krisom Braunom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana