Rijana proglašena ženom godine

Glas Srpske
Rijana proglašena ženom godine

Italijanski magazin "Vog" proglasio je popularnu pjevačicu Rijanu ženom godine.

Ljepotica sa Barbadosa laskavu titulu ponijela je zbog svog humanitarnog rada, uspješne muzičke karijere i umijeća suočavanja sa ozbiljnim problemima u svom privatnom životu, što je i pokazala nakon što je izašla iz problematične veze sa Krisom Braunom.

- Nezavisna i energična mlada Robin Rijana Fenti (23) je žena godine po našem izboru i to ne samo zbog glasova čitalaca, već prije svega zbog njenog borbenog duha, zahvaljujući kojem je sa Barbadosa stigla na vrh muzičkih lista i samostalno stvorila uspješnu karijeru - navedeno je u saopštenju "Voga", prenose američki mediji.

Iz "Voga" su dodali da je Rijana, neosporno, najbolji kandidat za pop-kraljicu.

- Ona je uspijevala da gradi karijeru uprkos brojnim problemima u privatnom životu, od problema sa ocem koji je zavisnik od droga, do uspješnog prevazilaženja veze sa Krisom Braunom, koji je bio nasilan prema njoj - naveo je "Vog".

Pjevačica je naslovnu stranu prestižnog magazina prvi put krasila u septembru 2009. godine.

Tokom svoje karijere podržavala je brojne kampanje protiv raka dojke, uključivala se u akcije pomoći gladnima, bolesnima i unesrećenima.

Rijana je karijeru započela u sedamnaestoj godini, albumom "Music of The Sun". Uslijedili su hitovi "Pop De Replay", "SOS" i "Unfaithful", kojima se probila na svjetsku muzičku scenu i postala slavna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana