Rijana opsjeda Kolina Farela seksi porukama

Glas Srpske
Rijana opsjeda Kolina Farela seksi porukama

Glumac i pjevačica, koja u posljednje vrijeme šokira svojim (pre)seksi nastupima, upoznali su se prošle godine u šouu Grahama Nortona. Čini se da je Kolin Farel (34) svojim šarmom očarao Rijanu (23) jer mu ona, ako je suditi prema stranim medijima, ne prestaje slati seksi SMS-ove. Tokom upoznavanja razmijenili su brojeve, a pjevačica sa Barbadosa od tada mu ne prestaje slati poruke kojima pokušava da ga osvoji.

- Kolin je ostao poprilično iznenađen sadržajem poruka koje dobija. Možda nešto i bude od toga, oboje su slobodni, pa zašto da ne - rekao je izvor o razmjeni poruka između Rijane i Kolina, koji je tokom upoznavanja u Nortonovom šouu pohvalio haljinu pjevačice, a to je ostavilo utisak na nju.

Glumac i pjevačica dogovorili su se da će se naći u Los Anđelesu kada im to pretrpani raspored dopusti.

Posljednja Kolinova veza bila je sa glumicom Alisijom Bahleda, sa kojom je prekinuo krajem prošle godine jer je shvatio da nije spreman da se veže. Zajedno imaju šesnaestomjesečnog sina Henrija. Rijana, koja u posljednje vrijeme šokira svojim koreografijama i odjevnim kombinacijama, nedavno je prekinula sa dvadesetšestogodišnjim igračem bejzbola Metom Kempom.

Navodno se pjevačica prošle godine tajno viđala i sa Džastinom Timberlejkom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana