Rijana operisala podbradak

Glas Srpske
Rijana operisala podbradak

Da li joj je to zaista potrebno? Ako nije išla kod plastičnog hirurga otkud joj onda ožiljci ispod brade? Pitaju fanovi, a i svjetski mediji, ali pjevačica, naravno, ćuti.

Rijanin nastup na "V" festivalu je bio i više nego zanimljiv, jer umjesto u njeno izvajano tijelo svi su gledali u dva mala ožiljka ispod brade koji podsjećaju na one koji ostaju poslije operacije podbratka ili korekcije brade.

Prošle godine su paparaci primijetili da ima ožiljak na gornjoj usni, ali je krivica za njega pripisana fizičkom napadu Krisa Brauna na slavnu pjevačicu 2009. godine. Ovi ožiljci su međutim najvjerovatnije zasluga estetskog hirurga, ali ih je Rijana vješto krije.

Otkud joj ožiljci, pjevačica još nije otkrila javnosti, ali britanski mediji tvrde da ih nije imala u oktobru prošle godine kada se pojavila u emisiji "Dž Factor", pa smatraju da je pjevačica, koja ima tek 23 godine, ipak radila neke estetske korekcije.

I dok tabloidi bruje o ožiljku, ona krstari Sredozemljem na jahti čije iznajmljivanje sedmično košta nevjerovatnih 200.000 funti.

Pjevačica na jahti ima sav komfor za 12 ljudi, kozmetički i salon za masažu, dvije kabine za presvlačenje, restoran i pet paluba za sunčanje.

Uz "sportove na vodi", Rijana se pobrinula da prijatelje zabavi i pjevajući i plešući. Noći su naravno rezervisane za provode u VIP noćnom klubu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana