Rijana na infuziji zbog iscrpljenosti

Glas Srpske
Rijana na infuziji zbog iscrpljenosti

Pjevačica sa Barbadosa otkazala je koncert u Malmeu zbog jakog gripa i lošeg opšteg stanja.

Nakon što je zbog jakog gripa morala da prima infuziju, Rijana je dobila savjet od ljekara da napravi pauzu i malo odmori od posla kako bi se oporavila.

Rijana je do posljednjeg momenta bila spremna da održi koncert, ali na kraju je ipak bila prinuđena da otkaže koncert u Malmeu koji je bio zakazan za 31. oktobar.

- Rijana stalno izlazi i pije. Nijednog trenutka se ne odmara potpuno. Sve vrijeme provodi u studiju, na bini i po klubovima. Doktori su zabrinuti za nju. Mora da uzme odmor od svega i da se opusti i odmori, u protivnom će joj imuni sistem postati slab i sklon težim infekcijama - rekao je neimenovani izvor magazinu "De San".

Pjevačica je završila u bolnici na infuziji, a na svom "Tviter" nalogu se izvinila svojim fanovima jer je morala da otkaže nastup zbog bolesti.

- Izvinjavam se svima koji su došli u Malme da vide moj šou. Zaista sam se radovala što ću nastupati pred svima vama. Bilo bi nam divno... Zasigurno mnogo bolje nego grip i prehlada što su me snašli. Mnogo mi je žao što nisam u mogućnosti da budem tu - napisala je pjevačica i okačila svoju fotografiju na kojoj prima infuziju.

U toku je četvrta koncertna turneja pjevačice sa Barbadosa po Evropi na kojoj promoviše svoj peti album "Loud".

Turneja je počela u junu u Baltimoru a završava se u decembru u Londonu.

Trebalo je da Rijana (23) juče da održi i koncert u Stokholmu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana