Rijana: Moj otac je zlostavljao majku

Glas Srpske
Rijana: Moj otac je zlostavljao majku

Rijana je prvi put javno objelodanila da je njen otac bio fizički nasilan prema njenoj majci, te da je bio ovisnik o teškim drogama.

Rijana je otkrila i da je otac Ronald Fenti izdao time što tabloidima prodaje priče o njoj za veliki novac.

Pjevačica je u intervjuu za najnoviji broj američkog "Voguea" otkrila da je njen otac prvi put prodao hrpu laži američkim tabloidima kada je fizički napao njen tadašnji dečko Kris Braun.

"To je bilo prvi put. Poslije napada moj otac je prodao hrpu laži. U tim me trenucima nije nijednom nazvao da upita kako sam, jesam li živa, baš ništa. Sve što je učinio bilo je to da je zaradio hrpu novca na račun moje nesreće. Sada je napravio isto - izjavila je Rijana.

Ovog puta Ronald Fenti je medijima prodao Rijanine fotografije iz djetinjstva, što mu je dvadesettrogodišnja pjevačica prilično zamjerila.

- Čuješ grozne priče o ljudima koji izdaju svoje slavne prijatelje, ali nikada ne misliš da će ti isto učiniti sopstveni otac. Očevi bi trebalo da štite svoje kćeri - izjavila je Rijana.

Podsjetimo, popularnu pjevačicu je prije dvije godine njen tadašnji dečko Kris Braun fizički napao i nanio joj teže tjelesne povrede zbog kojih je Rijana navodno morala otići i na estetski zahvat kako bi uklonila tragove povreda.

Poslije prepirke pjevač je pretukao Rijanu, a od silnih udaraca koje je zadobila Rijana se čak onesvijestila, što nije zaustavilo bijesnog Krisa da nastavi sa udarcima. Kada je došla svijesti, Kris je već bio uhapšen, a ona od natečenosti nije mogla da otvori oči.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana