Rijana ljuta na oca

Glas Srpske
Rijana ljuta na oca

Mlada pjevačica Rijana ljuta je na svog oca Ronalda Fentia zbog komentara koje je davao medijima, a ticali su se njene svađe sa tadašnjim dečkom Krisom Braunom. Optužuje ga da joj je okrenuo leđa i stao na Krisovu stranu, a najviše mu zamjera što je na svemu tome dobro zaradio.

Rijana je priznala da se loše osjećala kada je otac u njeno ime davao intervjue i izjave za medije, dok se ona skrivala od javnosti i tadašnjeg dečka koji je zlostavljao.

- Napravio je nešto vrlo uznemirujuće i pogrešno. Meni je okrenuo leđa, a medijima davao izjave i informacije o cijeloj situaciji. Još su mu i platili - rekla je uznemirena pjevačica u intervjuu za jednu radijsku emisiju u Los Anđelesu.

Ona je dodala da je cijela situacija vrlo potresla i naljutila, pogotovo zato što sa ocem već neko vrijeme nije u dobrim odnosima.

- Svađa se dogodila na jednoj turneji. Uvrijedio je neke ljude u autobusu, na šta sam ja reagovala i poslala ga kući. Nisam mislila da će tako loše završiti - kaže Rijana.

Poslije svađe u autobusu, pjevačica se više nije čula sa svojim ocem. Kaže da mu se bezbroj puta javljala, ali on nije htio da razgovara s njom. S druge strane, Rijanin otac tvrdi da je on taj koji bezuspješno pokušava da stupi u kontakt s njom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana