Rijana kupuje klub na Ostrvu

Agencije
Rijana kupuje klub na Ostrvu

Jedna od najljepših pjevačica svijeta Rijana odavno je poznata kao veliki ljubitelj fudbala, ali čini se da se za vrijeme Svjetskog prvenstva u Brazilu u potpunosti zaljubila u najvažniju sporednu stvar na svijetu i želi da kupi klub.

Rijana će na rodnom Barbadosu osnovati sportsku akademiju, a s napadačem Čelsija Didijeom Drogbom se povezala jer želi da kupi manji fudbalski klub u Engleskoj. Iako su prijatelji mislili da će Rijanina opsjednutost fudbalskom igrom prestati poslije Mundijala, izgleda da su se prevarili.

"Mislili smo da će njena želja da uđe u fudbal nestati vremenom, ali smo se prevarili. Sada postaje jasno da je ozbiljna u namjeri da kupi klub", rekao je jedan od prijatelja pjevačice, koji je dodao da je Engleska za pjevačicu druga kuća, mada želi da investira i u jedan sportski klub u Los Anđelesu.

Pjevačica je vatreno navijala za vrijeme Svjetskog prvenstva za reprezentaciju Brazila sve do debakla u polufinalu protiv Njemačke (1:7). Zatim je u finalu stala na stranu "elfa", koji je postao prvak svijeta pobjedom nad Argentinom. Reprezentativcima Njemačke je oduševljeno čestitala na pobjedi, pozirala s njima na slavlju i držala pobjednički pehar u rukama.

Rijana nije jedina od poznatih ličnosti koje su zainteresovane da kupe klub na Ostrvu. Reper Snup Dog je nekoliko puta kazao da je zainteresovan za kupovinu Glazgov Rendžersa, a Pi Didi je 2010. pregovarao o kupovini Kristal Palasa zato što mu se svidjelo ime kluba.

Legenda Holivuda Tom Henks je veliki fan Aston Vile i jedno vrijeme je važio kao potencijalni kupac, dok je Silvester Stalone nekoliko puta viđen na utakmicama Evertona, čiji vlasnik je želio da bude.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana