Rijana iskeširala 12 miliona dolara za vilu

Agencije
Rijana iskeširala 12 miliona dolara za vilu

Da je popularna pjevačica Rijana dobro unovčila svoju slavu, pokazuje kupovina još jedne luksuzne nekretnine. Ljepotica sa Barbadosa kupila je superluksuznu vilu u Kaliforniji.

Muzička zvijezda, nakon što je nedavno kupila kuću na Barbadosu svojoj majci, sada je "iskeširala" 12 miliona dolara i za zdanje u Pacific Pllisadesu, predgrađu Los Angelesa.

Ogromna vila ima sedam spavaćih soba, devet kupatila, bazen, te brojne druge sadržaje. Rijana će sada na miru moći da organizuje svoje razuzdane zabave po kojim je poznata, jer je kuća okružena gustom hrastovom i javorovom šumom, tako da buka neće smetati komšijama. Loša strana vile je mali garažni prostor u koji mogu stati samo četiri automobila.

Što se tiče priznanja za svoj rad, Rijana je dobila nekoliko muzičkih nagrada, uključujući nagradu "World Music Awards" 2007. za najprodavanijeg ženskog pop izvođača, kao i "American Music Award" za najboljeg pop/rok žensku izvođača. U januaru 2010. godine dobila je dva "Gremija" za singl "Run This Town" iz 2009. godine.

Osim po muzičkim uspjesima Rijana je poznata i po ljubavnim neuspjesima. Vezu sa pjevačem Krisom Braunom raskinula je zbog toga što je on bio nasilan prema njoj. Međutim, od oktobra ove godine ponovo su zajedno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana