Rijana ili Bijonse stižu u Beograd na finale „H faktora”

Agencije
Rijana ili Bijonse stižu u Beograd na finale „H faktora”

Umjesto šoua „Ja imam talenat”, od ove jeseni gledaćemo popularni „H faktor”. Audicije počinju 20. avgusta, a na finale, kako je potvrđeno iz Londona, stiže ili Rijana ili Bijonse.

Sa pobjednikom „Dž faktora” u Kombank areni pjevaće ili Rijana...

- Ovaj šou , „Dž faktor” produkcijski je na mnogo višem nivou od šou programa “Ja imam talenat” koji smo uspešno radili nekoliko sezona. Zaista eksluzivno možemo da objavimo da će sa pobednikom „Dž Faktora” na finalu koje će biti odežano u „Areni” pevati Rijana, Bijonse ili neka od zvezda njihovog ranga. To nam je upravo potrvrđeno iz Londona. Mi zaista imamo veliki šou pred sobom. Prve sezone ćemo raditi eliminacione emisije iz studija u Šimanovcima ali već od sledeće svi eliminacioni koncerti održavaće se u Areni - kaže Sandrina Andić, direktorka produkcije MBK koja je četiri sezone uspešno radila šou „Ja imam talenat”.

Audicije za kanditate počinju 20. avgusta, a „H faktor” gledaćemo od jeseni svakog ponedeljka tokom pet mjeseci, od oktobra do februara. Na audicijama će biti izabrano 120 učesnika, od kojih će u velikom finalu ostati 12 najboljih. Četiri člana žirija odabraće četiri grupe kojima će biti mentori.

Prvu grupu će činiti bendovi, drugu djevojke do 25 godina, treću momci do 25 godina, a posljednju solo pjevači stariji od 25 godina. U 11 emisija sa živim nastupima, svake nedjelje će ispadati po jedan takmičar, a finalna emisija u kojoj će se dva kandidata boriti za pobjedu održaće se u “Areni”. 


Ovaj veliki svjetski šou osmislio je Stiven Kauel, tvorac i šoua „Ja imam talenat”, koji je kroz ovo muzičko takmičenje stvorio veliki broj zvijezda. Pobjednik takmičenja dobija ekluzivni muzički ugovor sa kompanijom “Soni”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana