Rijana i Bijonse oduševile nastupima

Glas Srpske
Rijana i Bijonse oduševile nastupima

Džastin Biber i Eminem su dominirali na ovogodišnjim "Bilbord" muzičkim nagradama.

- Imam tek 17 godina i svaki dan mi je nevjerovatan jer sam u mogućnosti da vidim i nasmijem tako mnogo ljudi - izjavio je Džastin Biber nakon što je osvojio "Bilbordov" zlatnu statuu za novog umjetnika, koji je bio samo jedan od šest koje je osvojio te večeri, a među kojima se našla i nagrada za najbolji pop album.

Iako je, poput Bibera, osvojio šest "Bilbordovih" zlatnih statua, Eminem se na dodjeli nije pojavio u MGM grand dvorani u Las Vegasu u nedjelju naveče, ali poslije seksi zajedničkog nastupa Rijane i Britni Spirs, te spektakularnog nastupa Bijonse, koja je nastupila sa desetinama svojih "klonova", većina publike je zaboravila da se reper nije pojavio na dodjeli.

Pjevačica sa Barbadosa Rijana otvorila je šou u Las Vegasu izvođenjem pjesme "S&M" sa svog petog albuma.

Rijana je osvojila čak tri nagrade, uključujući onu za najboljeg ženskog izvođača. Među nagrađenima su se našli i Keti Peri, Tejlor Svift, "The Black Eyed Peas " i "U2", a Bijonse je primila posebnu "Milenijum nagradu".

"Bilbordove" nagrade dodjeljuju se na osnovu lista popularnosti, top lista albuma i singlova, kao i turneja, preuzimanja sa interneta i popularnosti na društvenim mrežama. Ovogodišnja dodjela nagrada je prva poslije pet godina pauze.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana