Rijaliti šou porodice Kardašijan će izgleda trajati vječno?

Agencije
Rijaliti šou porodice Kardašijan će izgleda trajati vječno?

Kris Džener majka poznate starlete Kim Kardašijan i ujedno jedna od učesnika rijaliti programa "Keeping Up With the Kardashians", je rekla da će prekinuti sa snimanjem programa onog momenta kada bilo kod od članova više ne bude htio da snima, odnosno kad više ne bude bio srećan zbog toga.

Rijaliti postoji od 2007. godine i prikazuje se na kanalu "E!", a Kris Džener ima i potpisan ugovor sa članovima porodice koji učestvuju u njemu.

Ipak, Dženerova je nedavno za britanski magazin "OK!" rekla kako ne namjerava nikoga da prisiljava da nastavi sa snimanjem i da onog momenta kada bilo ko od članova bude želio da napusti šou to može slobodno da uradi, ali da će to ujedno značiti i gašenje emisije.

"Na samom početku smo se svi složili da snimamo sve dok nam bude bilo zabavno. Do sad se niko nije žalio", rekla je Džener koja je potvrdila da se svi učesnici još uvijek ludo zabavljaju snimajući intimne detalje iz svog života.

Ono što će sigurno mnoge zaprepastiti je činjenica da Kardašijanovi ne planiraju kraj svog rijalitija već se pripremaju da uključe i nove članove porodice, a jedan od njih je i reper Kanje Vest.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana