Ričard Branson obrijanih nogu u ulozi stjuardese

Glas Srpske
Ričard Branson obrijanih nogu u ulozi stjuardese

Milijarder Ričard Branson izgubio je opkladu sa vlasnikom aviokompanije "Er Azija" Tonijem Fernandezom i moraće javno da obrije noge i da poslužuje u avionu kao stjuardesa.

Pobjednik aukcije u humanitarne svrhe moraće da izdvoji najmanje 650.000 dolara za čast da ga usluži osnivač i vlasnik kompanije "Virdžin atlantik".

Branson će uručiti žilet jednom od 160 putnika na specijalnom humanitarnom letu od Londona do Kuala Lumpura 1. maja i tada će biti obučen u uniformu stjuardese.

Branson i Fernandez su se opkladili da će njihovi timovi iz "Formule 1" sezonu završiti na listi ispred onog drugog, a da će onaj ko izgubi biti stjuardesa u kompaniji pobjednika. Fernandezov tim našao se za dva mjesta iznad Bransonovog.

- Kao zaposleni kompanije "Er Azija" Ričard će morati da se povinuje standardima, a u to spada i brijanje nogu - rekao je Fernandez i naglasio da će Bransonu dozvoliti da zadrži bradu, ali se očekuje da će 60-godišnji biznismen obući visoke potpetice i staviti šminku te obavljati svakodnevne dužnosti stjuardese.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana