Ri­be­iro za­sje­ni­la Li­mu

Agencije
Ri­be­iro za­sje­ni­la Li­mu

La­is Ri­be­iro je Bra­zil­ka, a pri­je ne­go što je pos­ta­la "Vi­kto­ri­jin an­đeo" pri­ča­lo se da je odbi­la pri­mamljivu po­nu­du tog mo­dnog bren­da. "Kri­la" je ipak sta­vi­la, u dru­gi plan je ba­ci­la Adri­ja­nu Li­mu, a njen se­kse­pil ne mo­gu da ospo­re ni naj­ve­ći hej­te­ri.

La­is za­is­ta ima ti­je­lo seks bom­be. Pri­ro­da pre­ma njoj jes­te bi­la iz­da­šna, ali ova Bra­zli­ka, ko­ja ovih da­na sni­ma za "Vi­kto­ri­jas si­kret", ima i ma­lu taj­nu.

- Stal­no mi­jenjam re­žim vje­žbanja. To mo­že da bu­de sve - od bo­ksa do jo­ge. Imam i se­dmo­go­dišnjeg si­na i igranje s njim mi je is­to vrsta tre­nin­ga - re­kla je La­is.

Ova ta­mno­pu­ta ma­ne­ken­ka je ro­đe­na u ma­lom mjes­tu Piaui u Bra­zi­lu. Si­na je ro­di­la sa 19 go­di­na, a de­čko joj je ko­šar­kaš Džared Ho­man ko­ji ži­vi u Tur­skoj.

Ka­da je do­bi­la di­je­te bi­la tek na po­čet­ku ka­ri­je­re, sin ni­je ži­vio s njom već s njenim ro­di­teljima u Bra­zi­lu. Ta­da ga je vi­đa­la sva­ka če­ti­ri mje­se­ca.

- Sva­ki put ka­da po­sli­je če­ti­ri mje­se­ca do­đem on me za­grli, uvla­či mi se u ko­fer i že­li da kre­ne sa mnom - izja­vi­la je ta­da La­is.

Sa­da je ma­log Ale­ksan­dra pre­se­li­la kod se­be u Njujork, a ko­le­gi­ni­ca­ma ko­je do­bi­ju dje­cu je pre­po­ru­či­la da ih do­je jer to "po­ma­že da se brzo iz­gu­bi ki­la­ža".

Od za­ra­đe­nog nov­ca je ku­pi­la ku­ću u Bra­zi­lu i mo­tor ko­ji za­je­dno sa si­nom vo­zi sva­ki put ka­da pu­tu­ju ku­ći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana