Revijom posvećenom Slađani Milošević otvorena nedjelja mode u Beogradu

Tanjug
Revijom posvećenom Slađani Milošević otvorena nedjelja mode u Beogradu

BEOGRAD - “ Perwoll Fashion Week ” otvoren je sinoć modnom revijom, koja je omaž plevačici Slađani Milošević (1955-2024), pred brojnim poštovaocima mode u Hangaru u Luci Beograd. Događaj je otvorio direktor ove manifestacije Nenad Radujević koji je poželeo dobrodošlicu na “fantastično putovanje koje traje 47 godina, koliko je trajala karijera Slađane Milošević”.

-Pamtimo njenu sjajnu muziku, ali i to što je bila modni kameleon. Svojom pojavom i autentičnošću zaslužila je i nagradu Beogradske nedelje mode za doprinos i razvoj modne umetnosti - rekao je Radujević.

Prema njegovim rzgečima, ključna je kultura sjećanja koja je okupila 50 dizajnera koji će, inspirisani likom Slađane Milošević, predstaviti svoje kreacije.

Program koji se održava 54. put počeo je numerom “Bez nade” koju je izvela pjevačica Zoe Kida, dok su modeli i poznate ličnosti pored nje, prošetali autentične kreacije.

Do 25. oktobra posjetioci imaju priliku da pogledaju brojne umjetničke, prodajne i tekstilne izložbe, revije i prateće programe.

Pored toga, u prilici su da uživaju u prezentacijama domaće autorske mode, etabliranih dizajnera, ali i mladih talentovanih nada. (

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana