Razvodi se Nina Badrić

Agencije
Razvodi se Nina Badrić

Pjevačica Nina Badrić odlučila je da se razvede od Bernarda Krasnića nakon šest godina bračnog života, kome je prethodilo pet godina zabavljanja.

 Kako prenosi hrvatski “Stori”, zvijezda je papire predala još prije dva mjeseca, a razvod bi zvanično trebalo da bude okončan iduće nedjelje.

Iako Nina Badrić (40) ne voli da govori o privatnom životu, poznato je da je njen brak sa šest godina mlađim preduzetnikom Bernardom Krasnićem imao svoje uspone i padove.  

Nakon dva pomirenja, Nina i Bernard su odlučili da je vrijeme za rastanak, što je pjevačica potvrdila za hrvatsku “Gloriju”.

- Istina je, Bernard i ja smo se rastali, papiri su potpisani - rekla je zvijezda, dodavši da su dali sve od sebe, ali da nije išlo.  

Nina Badrić i Bernard Krasnić vjenčali su se u tajnosti 2006. godine, a već tri godine kasnije mediji su spekulisali da im je brak u krizi. Početkom iduće godine, njih dvoje su se ljubili na Džibonijevom koncertu, pa su ućutkali glasine, ali čini se da sreća ipak nije bila na njihovoj strani.  

Pjevačica se trenutno nalazi u Rimu, a u četvrtak bi trebalo da održi koncert u Budvi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana