Razvode se Miranda i Orlando

Agencije
Razvode se Miranda i Orlando

Australijska manekenka Miranda Ker i njen suprug britanski glumac Orlando Blum razvode se poslije tri godine braka i šest godina provedenih zajedno, izjavio je predstavnik slavnog para za onlajn list "E!News".

- U zajedničkom saopštenju Orlando Blum i Miranda Ker objavili su da su prijateljski razdvojeni već nekoliko mjeseci. Poslije šest godina ljubavi nedavno su odlučili da se formalno raziđu - rekao je predstavnik manekenke i glumca.

Miranda i Orlando su rekli da će nastaviti da se poštuju i podržavaju zbog sina Flina. Tridesetšestogodišnji glumac i 30-godišnja manekenka modnog lanca prodavnica "Victoria's Secret " upoznali su se na modnoj reviji u Njujorku 2006. Godinu kasnije, 2007. započeli su romansu. Vjenčali su se u julu 2010. na intimnoj ceremoniji.

Miranda je počela da se bavi manekenstvom sa 13 godina, a 1997. godine je osvojila prvo mjesto na takmičenju za australijske top-modele. Napisala je knjigu "Cijeni sebe", koju je namijenila djevojčicama koje žele da se bave manekenstvom.

Orlandu su najviše slave donijele uloge u popularnim filmskim serijalima "Pirati sa Kariba" i "Gospodar prstenova". Spada u glumce koji su očigledni miljenici ženskog dijela publike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana