Razvode se Melani Grifit i Antonio Banderas?

Agencije
Razvode se Melani Grifit i Antonio Banderas?

Nakon što je Melani Grifit viđena bez vjenčanog prstena na ruci, počela su šuškanja da je i njenom braku s Antoniom Banderasom došao kraj. U prilog tim nagađanjima govore i upućeni izvori.

Priče da je brak Antonija Banderasa i Melani Grifit u krizi počele su kružiti još kad je glumac u aprilu viđen u Sansunu s nepoznatom plavušom. A da napetosti među slavnim parom ne nedostaje, otkrio je nedavno upućeni izvor.

'Melani je u problemima. Ne samo da bi mogla izgubiti ljubav svog života, nego je njena karijera u silaznoj putanji, dok njegova napreduje. Njeno samopouzdanje je poljuljano i uvjerena je da je Antonio muči. Godinama je proganja ljubomora zbog njegove sklonosti flertu s lijepim ženama. Mislim da Melani više ne može živjeti sa stalnim strahom da će je on prevariti', ispričao je medijima porodični prijatelj.

U braku su od 1996. i imaju jedno dijete. Melani je prije toga tri puta bila u braku, sa Stivenom Bauerom te dva puta s Donom onsonom. Antonio je prije nje bio u braku s Anom Lezom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana