Razvode se Karla Bruni i Nikola Sarkozi

Glas Srpske
Razvode se Karla Bruni i Nikola Sarkozi

Francuski list "Le Journal du Dimanche" objavio je vijest da su francuski predsjednik Nikola Sarkozi i njegova supruga Karla Bruni pred razvodom.

Naime, kako tvrde, Karla i Nikola međusobno se varaju i uskoro bi zbog toga mogli da krenu svako svojim putem. Dok lijepa prva dama navodno ljubi muzičara Benjamina Biolaja, francuski predsjednik pronašao je utjehu u zagrljaju 40-godišnje Šantal Žuano, koja je ministar ekologije. Ovo je prvi put da se u medijima piše o bračnim problemima para dok se Karlina izjava da joj je monogamija dosadna, često spominjala u javnosti.

- Trenutno je riječ samo o traču, ali bi to uskoro moglo da postane priča godine. Ljubav prve dame i muzičara počela je prije nekoliko sedmica. Karla Bruni zaljubila se u Biolaja, a predsjednik je utjehu našao u "političarki", piše francuski list. Ove priče počele su da kruže jer je Karla viđena kako izlazi iz stana muzičara u kojem navodno često boravi.
Karla je Sarkozijeva treća supruga, a iz prijašnjih brakova ima troje djece, 24-godišnjeg Pjerea, 22-godišnjeg Žana i 12-godišnjeg Luja. Karla takođe ima devetogodišnjeg sina Aurelina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana