Razvode se Dženifer Lopez i Mark Entoni

Glas Srpske
Razvode se Dženifer Lopez i Mark Entoni

Američka pjevačica i glumica Dženifer Lopez i njen treći muž Mark Entoni saopštili su da se razvode poslije sedam godina braka, piše časopis "Pipl".

- Odlučili smo da okončamo naš brak. Vrlo teško smo donijeli tu odluku, ali će razvod biti sporazuman - navodi se u saopštenju dvoje supružnika, koji pozivaju medije da poštuju njihovu privatnost.

Dženifer Lopez (41) i Mark Entoni (42) tajno su se vjenčali u junu 2004. godine na Beverli Hilsu. Pjevačica je četiri godine kasnije rodila blizance Maksa i Emu, a poslije pauze zbog rođenja djece ona se prošle godine ponovo vratila na scenu.

Razvod Dženifer Lopez i Marka Entonija je, zaista, veliko iznenađenje za sve. Oni su do juče u javnosti razmjenjivali strastvene poljupce i zagrljaje podrške.

Zbog toga su njihovi fanovi šokirani. Svi se sjećaju čuvenog poljupca para koji se dogodio 25. maja kada se Dženifer Lopez svečano priključila žiriju "Američkog idola". Tada su pokazali da su još zaljubljeni.

Posljednji put su se zajedno pojavili 10. juna u Njujorku na jednoj manifestaciji. I tada su se strastveno ljubili.

Zbog toga vjerovatno niko nije vidio problem u tome što se Dženifer i Mark pretprošle nedjelje nisu zajedno pojavili na dodjeli britanskih nagrada kada su se slavni upoznavali sa princem Vilijamom i Kejt. Dženifer je tada došla u pratnji svoje majke. Brak Dženifer Lopez i Marka Entonija je do danas bio kao u bajci. Barem je tako izgledalo. Kroz sve životne puteve su išli zajedno, kako privatno, tako i poslovno. Ništa nije ukazivalo na to da će jedno drugom reći zbogom. Propali brakovi Dženifer Lopez počeli su sa Ojanijem Numom, a slična se priča nastavila i sa njenim drugim mužem Krisom Džudom. Ni Mark se ne može pohvaliti uspjelim vezama. Propao mu je brak sa Dajanarom Tores, sa kojom ima sinove Kristina i Rajana, a kćerku Arijanu dobio je još prije prvog braka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana