Razvode se Dejvid i Viktorija Bekam

Agencije
Razvode se Dejvid i Viktorija Bekam

Poznati par Viktorija i Dejvid Bekam, spremni su da stave tačku na brak dug 16 godina, otkriva američki tabloid "OK!".

- Nakon što su godinama radili na poboljšanju svog odnosa, na kraju nisu uspjeli da nađu izlaz iz ove situacije. Ipak, papire za razvod još nisu potpisali jer su trenutno zaokupljeni karijerama, ali sa druge strane, cilj im je da ovo prođe što diskretnije - rekao je izvor blizak paru za časopis "OK!"

Takođe, dalje u tekstu se navodi da je bivša "spajsica" već uklonila tetovažu posvećenu vjenčanju sa Dejvidom, a budući da nisu potpisali predbračni ugovor mediji uveliko spekulišu da bi ovo mogao da bude najskuplji razvod u istoriji, i da bi mogao da košta milijardu dolara.

Inače, Dejvid i Viktorija Bekam su 2004. godine već prošli jednu bračnu krizu, kada su proslavljenog fudbalera mediji doveli u vezu sa drugom ženom, što je on odlučno negirao.

Dejvid i Viktorija Bekam su se upoznali 1997. godine, a vjenčali su se nakon dvije godine zabavljanja. Par ima četvoro djece. Mnogima je teško povjerovati u ovu priču, jer se ovaj par, zaista dobro držao na zvjezdanoj stazi brakova poznatih. Sve nesuglasice su nastojali da riješe, kako bi sačuvali porodicu, da li će i ovaj put pobijediti sami sebe, svjetski mediji će već obavijestiti javnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana