Razvode se Ana Faris i Kris Prat

Agencije
Razvode se Ana Faris i Kris Prat

Glumački par Ana Faris i Kris Prat odlučio je da stavi tačku na njihov osam godina dug brak nakon bezuspješne borbe da prevaziđu probleme.

Njih dvoje su važili za jedan od najskladnijih svjetskih parova, koji je o svojoj ljubavi pričao bajkovito i sa ozbiljnom dozom romantike. U paru su uvijek bili nasmijani i puni podrške jedno za drugo. Ipak, zvijezda filmova "Čuvari galaksije" Kris Prat i njegova supruga, glumica poznata po ulogama u komedijama poput "Mrak filma" Ana Faris, zvanično su objavili da se razilaze.

Glumac je na svom "Fejsbuk" nalogu objavio post u kojem obavještava fanove o razvodu.

- Ana i ja smo tužni što objavljujemo da se razvodimo. Borili smo se već duže vrijeme i veoma smo razočarani. Naš sin je srećan što ima roditelje koji ga vole i zbog njega želimo da sve ovo prođe u tišini i privatnosti koliko je to moguće. Mi se i dalje volimo i poštujemo jedno drugo i uvijek ćemo čuvati uspomene na vrijeme koje smo proveli zajedno - napisao je Kris.

Nedavno su počele da kruže priče o tenziji između njih dvoje, a Prat je čak viđen u javnosti bez burme na ruci. Neimenovani izvor izjavio je za "Pipl" da je Ana djelovala nesrećno zbog Krisovih čestih putovanja na snimanja.

U decembru prošle godine Ana je otvoreno pričala o svom braku.

- Ponosna sam na moj odnos sa Krisom, ali kako on često putuje zbog potreba snimanja, a ja sam kod kuće i čuvam sina, sasvim je normalno da se ponekad osjećam usamljeno i ranjivo, kao što bi i svaki normalan čovjek - iskrena je bila Ana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana