Razvod Pitovih posljedica totalne anarhije

Agencije
Razvod Pitovih posljedica totalne anarhije

Američki glumac Bred Pit, koji se nedavno našao u centru pažnje javnosti zbog razvoda od supruge Anđeline Džoli, pod istragom je policije u Los Anđelesu i socijalnih službi zbog navoda da je verbalno i fizički zlostavljao svoju djecu.

Navodno zlostavljanje razlog je razvoda, a incident koji je sve pokrenuo desio se prošle srijede kada je porodica bila u privatnom avionu. Prema izvorima bliskim porodici, Pit se napio i počeo da viče i fizički zlostavlja djecu.

Incident je anonimno prijavljen socijalnim službama koje su ispitale Breda i Anđelinu, a planiraju da ispitaju i djecu. Izvor blizak Bredu Pitu tvrdi da on ovo uzima veoma ozbiljno i da negira da je zlostavljao svoju djecu te da će tražiti zajedničko starateljstvo nad djecom.

Kako otkrivaju dadilje, ali i njihovi prijatelji, u domu slavnog para vladalo je totalno rasulo. Iako su Anđelina i Bred godinama pokušavali da se predstave kao sjajna porodica, istina je, čini se, ipak malo drugačija. U porodici ima šestoro djece, 15-godišnji Medoks, 12-godišnji Paksa i 11-godišnja Zahara, kao i troje biološke, desetogodišnja Šajlo i osmogodišnji blizanci Noks i Vivijen. 

U kući je šest dadilja, po jedna za svako dijete, kao i kuvari, s obzirom na to da Anđelina ne voli da kuva. Život u njihovom domu je prilično haotičan. Djeca nikad nisu išla u školu, osim Medoksa, za kojeg Anđelina smatra da ima visok nivo inteligencije, mada su i njega brzo ispisali iz škole.

Bred je jednom prilikom izjavio da je situacija u kući kao iz scene u mentalnoj instituciji u filmu "Let iznad kukavičjeg gnijezda". 
- Tako izgleda jutro u našoj kući. Haos od jutra pa sve dok se svjetla ne ugase, a nekad i poslije toga - rekao je Bred, pokušavši da se našali, ali istina nije daleko od toga. 

Dadilje su ispričale da se djeca stalno svađaju i psuju, a Medoks i Paks imaju posebno lošu narav.

- Medoks pije vino i vozi auto po imanju. Djeca više slušaju Breda, ali su svakako mnogo neposlušna. Anđelina nikad ne diže glas na njih i bukvalno sve im dopušta. Njih dvoje nemaju ama baš nikakvu kontrolu nad djecom. Ona usred noći trče hodnicima i urlaju na sve strane. Šajlo se oblači kao dječak još od svoje treće godine, a oni su je u tome podržavali. Bred je jednom prilikom ispričao da ona zahtijeva da je zovu Džon. Medoks je tu najteži. Stalno ima noževe i zanimaju ga rat i pištolji - ispričala je dadilja. 

Djeca tokom cijelog života ne znaju za stabilnost i dom, pošto se porodica često seli i putuje širom svijeta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana