Razmažena milijarderka želi drugo vjenčanje jer joj se prvo nije svidjelo

GS
Foto: Instagram

Nikola Pelc navodno želi drugo vjenčanje sa suprugom Bruklinom Bekamom nakon što je otkriveno da je njen otac podnio tužbu od 132 hiljade funti protiv organizatorki vjenčanja.

Glumica (28) i sin Viktorije i Dejvida Bekama (23) venčali su se u aprilu prošle godine, ali Nikola sada ozbiljno razmišlja o drugom vjenčanju jer je prvo bilo “stresno od početka do kraja”.

- Cijela stvar bila je noćna mora. Daleko od toga da je bila zadovoljna vjenčanjem. Rekla je Bruklinu da se osjeća kao da to još uvijek ima uticaja na njihov odnos i da joj je teško da gleda slike s venčanja. To je samo podsjeća na svu dramu, jer oboje izgledaju jako napeto - objašnjava izvor za britanski magazin Closer.
- Priča se o drugom vjenčanju za njihovu prvu godišnjicu. Nikola želi da ponovi sve s novom haljinom, novim slikama i, uprkos tuđim mišljenjima, želi da sve izgleda još raskošnije - dodaje izvor, ističući da bi druga ceremonija mogla da bude prilika da Viktorija i Nikola izglade stvari, jer bi to "označilo novi početak”.

Vijest dolazi nakon što je drama u vezi s trodnevnom ceremonijom razotkrivena u tužbi od 188 stranica.
"Vjenčanje iz snova” u iznosu od tri miliona funti ubrzo je osvanulo na stranicama Vog magazina, ali bilo je navodno toliko haotično da ga je čak i njen otac nazvao sr*njem.

Organizatorke venčanja Nikol Bragin i Arijana Gridžalba ostale su „slomljene” kada je milijarder i biznismen Nelson Pelc (80) pokrenuo tužbu, tražeći povraćaj svojih 132 hiljade funti depozita, prenosi Telegraf.

Pelc tvrdi da su dobile otkaz samo nekoliko nedjelja prije venčanja zbog navodnih grešaka. Međutim, prošle nedjelje su Bragin i Gridžalba odgovorile nazvavši Pelca nasilnikom i podnijele protivtužbu zbog kršenja ugovora.
Takođe tuže Nikolu, njenu majku Klaudiju i dizajnera vjenčanja Rišija Patela za odštetu od najmanje 41 hiljadu funti plus troškove, što bi moglo da dosegne stotine hiljada funti.

Firma Plan Design Events angažovana je u februaru prošle godine, samo šest nedjelja prije vjenčanja. Organizatorke su pristale na naknadu od 264 hiljada funti, a Pelc je platio akontaciju od polovine iznosa.

Preuzele su dužnost od Prestona Bejlija, koji je prije planirao venčanje Ketrin Zite Džons i Majkla Daglasa. Bejli je otišao sporazumno nakon godinu dana rada jer mu je raspored bio „prenatrpan”.

Organizatorke koje su ga zamijenile tvrde da su stvari bile toliko haotične – s višestrukim spiskovima gostiju i mladom koja je navodno bila „prezauzeta” da bi razgovarala telefonom – da je sve krenulo nizbrdo.

Sudska dokumenta sadrže stotine tekstova i poruka na WhatsApp-u koji pokazuju da su spiskovi gostiju bili nepotpuni, da nisu napravljeni aranžmani za putovanje, pa čak da cvijeće i torta nisu još bili sređeni. Frizeri i šminkeri, te fotografi  takođe nisu bili potvrđeni. Organizatorke kažu da su radile 17 sati dnevno kako bi udovoljile zahtjevima svoje klijentkinje Nikole.

I dok je već bilo izvještaja o svađi između Nikole i njene buduće svekrve, jer je mlada odlučila da nosi Valentino haljinu umjesto njenog dizajna (Nikola je to kasnije demantovala), bilo je jasno, stoji u tužbi, da Pelcovi nisu htjeli da Viktorija bude svjesna grešaka u posljednjem trenutku.

- I Klaudija i Nikola inzistirale su na tome da Viktorija Bekam ne smije da sazna ni za kakve greške u vezi s planiranjem vjenčanja svog sina - stoji u sudskom podnesku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana