Rastali se Vlado i Milica Georgiev: Pjevač spakovao kofere i napustio suprugu i ćerke

GS
Foto: Printscreen

Gotovo je vrijeme odmora i pjevač Vlado Georgiev sada je otpočeo sa nastupima. Rastali se Vlado i Milica Georgiev, i dok se mama ovog septembra bavi pripremama djevojčica za vrtić i školu, Vlado radi, a u slobodno vrijeme relaksira se daleko od porodičnog doma.

Rastali se Vlado i Milica Georgiev, te je pjevač suprugu ostavio u porodičnom domu u Beogradu, dok se on sa bendom zaputio na jug Srbije, gde ima zakazane nastupe. Ipak, kada ne nastupa pevač nalazi vremena za odmor, a kako uživa pokazao je svojim pratiocima na "Instagramu".

- I poslije Jadranskog mora čovek može da se odmori na pravom mjestu. Niš je ozbiljan grad - napisao je pevač uz fotografiju na kojoj pozira na bazenima jednog spa kompleksa.

Iako uživa u svom poslu i koncertima na kojima publika sa njim peva u glas, Vlado sa nestrpljenjem čeka da se vrati supruzi i ćerkama Sofiji i Eleni, koje su centar njegovog sveta.

- Ta dečja iskrenost i nevinost zaista su najveći dar i blagoslov u kome sada kao roditelji uživamo. Formiranje karaktera i ličnosti na dnevnom nivou je nešto fascinantno. Gledate u sutrašnje ljude. To ne vidite dok nisu vaša deca. Neke stvari nikada nisam primećivao dok nisam postao otac - ispričao je o svojim ćerkicama jednom prilikom za "Helo!"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana