Rasplakala se dok je govorila o svojim problemima

Agencije
Rasplakala se dok je govorila o svojim problemima

Jedna od najljepših žena na svijetu, poznati top model Naomi Kembel osim popularnosti koju je stekla nosjeći odjeću poznatih kreatora, javnosti je poznata i po ispadima koje je imala...

Naime, Naomi se rasplakala tokom gostovanja u jednom britanskom šou programu "The Jonathan Ross Show" kada je govorila o svojim izlivima bjesa u prošlosti.

"I bijes je emocija. Bilo je stvari sa kojim sam morala da se nosim.Uspio si da me rasplačeš" rekla je manekenka voditelju dok se prisjećala svoje prošlosti.

Naomi se punih deset godina od 1998. do 2008. godine suočavala sa mnogobrojnim ispadima bjesa, odsnosno optužbama za nasilje nad svojim zaposlenima, ali i saradnicima. Jedan od ispada je i bacanje mobilnog telefona na kućnu pomoćnicu zbog čega je manekenka morala na sudu da prizna krivicu i plati pomoćnici određenu svotu novca za pretrpljene povrede, ali i da pristane na pet dana društveno korisnog rada. Osim toga Naomi je bila određena i obavezna terapija.

Manekenka je priznala da još uvijek ide na terapiju koja joj je kako kaže mnogo pomogla, ali da se svaki put kada se priseti svoje prošlosti veoma rastuži jer nije ponosna na taj buran period u svom životu.

Naomi je još i rekla kako joj se još od raskida sa ruskim milijarderom Vladimirom Doroninom, sa kojim je bila pet godina u vezi, niko ne dopada.

"Mislim da sam se smirila, još uvijek ne sa onim pravim, ali sriječna sam sa svojim životom. Nisam savršena, ali se trudim koliko god mogu da živim normalno", zakljućila je manekenka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana