Raskinuli Ronaldo i Irina

Agencije
Raskinuli Ronaldo i Irina

Strani mediji ne prestaju da pišu o raskidu jednog od najpoznatijih parova na svijetu, slavnog fudbalera Kristijana Ronalda i ruske manekenke Irine Šajk.

Iako su već dugo zajedno, kruže tračevi da su poznati fudbaler i zanosna manekenka, jedan od najljepših parova današnjice, raskinuli. 

Prošle godine su bili zajedno na prestižnom događaju FIFA gde je slavni fudbaler proglašen najboljim, a tada mu je ruska manekenka dala podršku na društvenim mrežama.

Međutim, to se nije dogodilo i ove godine. Naime, Irina se već danima odmara daleko od svih pa redovno objavljuje golišave fotografije u bikiniju sa egzotične lokacije na kojoj je proslavila svoj 29. rođendan. 

U isto vrijeme Ronaldo se pojavio u Cirihu gdje je preuzeo "Zlatnu loptu", a svoju vjerenicu Irinu nije ni pomenuo u govoru zahvalnosti, što je još više podgrijalo tračeve da neko vrijeme nisu zajedno.

Nedavno je čak pominjano i da će se vjenčati, međutim, oboje su demantovali te informacije, a tada su izjavili da uživaju u vezi i da će za sve doći vrijeme.

Da li je prošlo vrijeme velike ljubavi između Irine i Ronalda, ostaje da se vidi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana