Raskinuli Nikol Šerzinger i Luis Hamilton

Glas Srpske
Raskinuli Nikol Šerzinger i Luis Hamilton

Popularna pjevačica i vozač "formule 1" prekinuli su četiri godine dugu vezu.

Luis Hamilton i Nikol Šerzinger raskinuli su vezu dugu četiri godine, a na taj korak su se odlučili poslije dužeg perioda u kojem se nisu viđali. Navodni razlog za raskid je to što par nije mogao da uskladi poslovne i privatne obaveze.

- Oni su još uvijek veoma dobri prijatelji i to je bio prijateljski rastanak. Jednostavno su zaključili da ne mogu da održe vezu uz poslovni raspored kakav oboje imaju - izjavio je njihov prijatelj.

Nikol je trenutno angažovana u žiriju emisije u kojoj se takmiče muzički talenti "X-Factor" u SAD, pa je primorana da vrijeme provodi u Kaliforniji, dok s druge strane Hamilton putuje po cijelom svijetu da bi učestvovao na trkama "formule 1".

Luis Hamilton i lijepa Nikol posljednji put su viđeni zajedno u javnosti u avgustu, a poznato je da Nikol svuda prati svog sedam godina mlađeg momka. Na njegovim posljednjim vožnjama Nikol nije bila, jer ona vrijeme provodi u Los Anđelesu, navodno zbog posla.

- Oboje žele da rade, da grade karijere, ali veza im se raspala. Međutim, što se tiče i njega i nje, stvari još uvijek mogu da se poprave - izjavio je izvor blizak paru, koji tvrdi da je pitanje njihove dobre volje da li će Nikol i Luis definitivno otići svako na svoju stranu.

Par se i ranije razilazio, a posljednji put raskinuli su u januaru prošle godine, kada se Nikol navodno viđala sa Nikom Hausom, vlasnikom elitnih klubova u Londonu.

Veza između Nikol Šerzinger i vozača "formule 1" Luisa Hamiltona počela je 2008. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana