Raskinuli Leonardo Dikaprio i Blejk Lajvli

Glas Srpske
Raskinuli Leonardo Dikaprio i Blejk Lajvli

Glumci Leonardo Dikaprio i Blejk Lajvli raskinuli su poslije pet mjeseci veze.


Par je, bar prema pisanju američkih tabloida, nekoliko puta već raskidao, ali su se uvijek i mirili, međutim da je sada zaista kraj potvrdili su i njihovi portparoli u skoro identičnim saopštenjima.

"Leonardo (36) i Blejk (23) više nisu u vezi, ali će ostati u prijateljskim odnosima".

Raskidu se nisu nadali ni njihovi bliski prijatelji, koju su za ovu vijest saznali iz medija. Svi su bili ubijeđeni da je Blejk uspjela da "ukroti" Leonarda jer su mnogo vremena provodili u zajedničkoj kući - sami.

Problemi su, navodno, nastali jer je ona željela i brak, ali popularni Leo na to još nije bio spreman.

Pored toga, Blejk se nije baš dopala ni glumčevoj majci koja je krivac za jedan od ranijih raskida.

Dikaprio je ranije bio u vezi sa manekenkama Žizel Bundšen i Bar Refaeli, dok je Lajvlijeva tri godine bila sa Penom Bedžlijem, sa kojim glumi u "Tračari".

Polovinom jula ove godine Dikaprio i Blejk su raskinuli zbog uticaja Leove mame.

Naime, kada je upoznala zvijezdu serijala "Gosp Girl" Blejk Lajvli mama poznatog holivudskog glumca Irmelin Dikaprio nimalo nije bila fascinirana atraktivnom plavušom, što je na kraju dovelo do toga da Dikaprio okonča vezu sa njom. Ono što se mami nije dopalo je činjenica da je Blejk prilikom susreta sa njom bila jako napadna i nije prestajala da priča o sebi i svojoj uspješnoj karijeri glumice i modela.

Prijatelji lijepe Blejk su tada rekli da je glumica bila šokirana i jako tužna zbog raskida, ali i to da nije mogla da vjeruje da je Leo pod takvim uticajem svoje majke. Par se poslije toga ipak pomirio, ali, kako se čini ne zadugo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana