Raskinuli Irija Bredli, a razlog je potpuno nevjerovatan

Agencije
Raskinuli Irija Bredli, a razlog je potpuno nevjerovatan

Poznato je da mu je majka najveći sudija i da nju za sve bukvalno pita. Pa čak i za izbor djevojke.

Naizgled je sve bilo u savršenom redu između glumca Bredlija Kupera (41) i manekenke Irine Šajk (30), ali par je nakon godinu dana ipak odlučio da se rastane.


Izvor blizak paru rekao je za jedne svjetske medije da je Bredli bio taj koji je odlučio da stavi tačku na njihovu vezu, jer između Irine i njegove majke Glorije već neko duže vrijeme sijvaju negativne varnice.

"Irina je mislila da će ona i Bredli da potraju jer je sve bilo u redu između njih. U vezi im je bilo savršeno, ali od Božića prošlo godine odnos im se samo pogoršavao", rekao je izvor.

Prema riječima izvora, Irina i Glorija se nisu "mirisale" od samog starta. U svakom slučaju, Bredli je odlučio da stane na majčinu stranu, a kako se već zna, Bredliju je najbitnije njeno mišljenje u svemu, pa čak i u biranju partnerke.

"Bile su njih dvije u korektnom odnosu neko vrijeme, ali što su više vremena provodile zajedno to je bivalo sve gore. Njihove prepirke su odmah uticale na sam Bredlijev i Irinin odnos", objašnjava izbor blizak paru za "The Sun".

Ali, već se šuška da je Irina prebolela staru ljubav i našla utjehu u modelu Stivenu Džejmsu, sa kojim je mnogo puta radila kampanje - kad prije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana