Rasel Krou se izgubio u vodama Njujorka

Agencije
Rasel Krou se izgubio u vodama Njujorka

Oskarovac Rasel Krou izgubio se dok je vozio kajak vodama njujorškog Long Ajlenda zbog čega je intervenisala obalska straža koja ga je prevezla u luku.

Popularni glumac vozio je kajak sa prijateljem, a na put su krenuli u nedjelju popodne iz luke Gold spring. Kako je pao mrak, kajakaški dvojac se izgubio i okrenuo ka obali, nasukavši se u zalivu Hantington, 16 kilometara istočno od Gold springa. Američka obalska straža patrolirala je u blizini i čula glumčeve pozive u pomoć oko 22 časa. Krou i njegov prijatelj potom su doveslali do čamca i obalska straža ih je odvezla do Hantington luke.

- Samo mu je bila potrebna mala pomoć, malo se izgubio. Nije to bilo spasavanje već više besplatan prevoz - rekao je zvaničnik obalske straže Robert Svieciki.

On je dodao da muškarci nisu bili povrijeđeni, a da je zvijezda "Gladijatora" bio zahvalan i prijateljski nastrojen i da mu je djelovao kao iskusan kajakaš.

Krou je kasnije te noći putem "Tvitera" poslao poruku zahvalnosti obalskoj straži rekavši da je u vodi proveo četiri i po časa.

- Hvala momcima iz obalske straže što su mi pokazali put - napisao je Krou.

On na Long Ajlendu snima film "Noje", biblijski ep u režiji Darena Aronofskog koji se u bioskopima očekuje 2014.

Rasel je nagradu Američke akademije za film dobio za ulogu rimskog vojnika u "Gladijatoru", a poznat je po filmovima "Povjerljivo iz L.A.", "Blistavi um", "Insajder", "Bajka o bokseru"...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana