Rajan je loš ljubavnik

Glas Srpske
Rajan je loš ljubavnik

Sada već bivša supruga brata Rajana Gigsa Nataša, sa kojom je ovaj imao osmogodišnju aferu, oplela je po krilu Mančester junajteda.

Vanbračne avanture legende Mančester junajteda uništile su kredibilitet čovjeka koji je važio za gotovo nepogrešivog. Dugogodišnja ljubavna afera sa suprugom njegovog brata nastavlja da ga proganja. Nataša Gigs odlučila je da preko engleskog tabloida “Star” kaže nekoliko sočnih stvari o Rajanu. Inače, atraktivna brineta je za javnost otkrila ovu aferu ljetos, ubrzo pošto je Gigs imenovan u parlamentu kao fudbaler koji blokira da se objavi njegova ljubavna veza sa prsatim velškim modelom Imodžin Tomas.

Nataša je od tada samo jedanput vidjela Gigsa, kada su je on i njegova supruga Stejsi napali u jednom klubu.

- Stejsi je bukvalno uletjela u klub i počela da mi govori da sam kurva, a onda joj je Rajan naredio da se vrati u kola. Potom mi je on rekao da ne može da vjeruje da sam javno izašla sa našom aferom i pitao me da li znam koliko sam mu problema prouzrokovala. Odlazeći, dobacio mi je da nikada nije gajio nikakva osjećanja prema meni i da je bio u pitanju samo seks i ništa više - rekla je Nataša.

Nekadašnja ljubavnica fudbalske megazvijezde potom je otvorila dušu.

- Ne znam stvarno šta sam vidjela u njemu. On je najsebičniji čovjek na svijetu i sve se uvijek vrti oko njega. Sada shvatam da je to bilo samo jeftino uzbuđenje i da sam uvijek voljela i da ću uvijek voljeti Rodrija. Ne želim nikada više da vidim Rajana, gadi mi se! On čak nije ni dobar u krevetu. Možda posjeduje fudbalske vještine, ali je za ljubavnika očajan. Moj Rodri je mnogo bolji ljubavnik - istakla je Nataša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana