Rajan i Blejk zlatni par Holivuda

Agencije
Rajan i Blejk zlatni par Holivuda

Za zlatni par Holivuda u 2016. godini odabrani su Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli. I to ne samo zbog boje njihove kose, tena i toga što prosto djeluje kao da sijaju, već zato što su nevjerovatno slatki zajedno.

Nedavno su javnosti predstavili svoje dvije kćerke prvi put. Kada je Rajan dobio svoju zvijezdu na Bulevaru slavnih na ceremoniji su ga pratile njegove tri najvažnije dame - supruga Blejk i kćerkice Džejms i Ines. Dvogodišnjakinja je sa plavom kosom i loknicama bila zvijezda dana, a ponosni otac je izjavio: "Žalio bih za 20 godina da nisu bile ovdje danas sa mnom".

Njihov prvi sastanak nije zapravo bio jedno sa drugim.

- Tada smo bili prijatelji. Sjećam se da je bilo zanimljivo, jer godinu nakon snimanja "Green Lanterna" oboje smo bili singl - izjavio je Rajan u jednom intervjuu i ispričao kako su izašli na dvostruki sastanak.

Blejk je izašla sa jednim momkom, a on sa jednom djevojkom.

- Bio je to najčudniji izlazak za njih dvoje, jer između mene i Blejk je sijevao vatromet. Prvo je bilo čudno, jer smo dugo bili prijatelji, ali mislim da je najbolje vezu započeti iz prijateljstva - kazao je on.

On takođe vrlo otvoreno govori o roditeljstvu i njegovi fantastični i realistični tvitovi o roditeljstvu nasmijali su mnoge.

- Radi prljav posao, čovječe. Moraš da mijenjaš pelene. Moraš da se budiš tokom noći. Ljudsko biće će izaći iz tvoje žene, tako da je ona već uradila dovoljno. Zato mijenjaj pelene - savjetuje muškarcima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana