Rajan Gosling najseksi muškarac

Agencije
Rajan Gosling najseksi muškarac

Holivudske zvijezde Rajana Goslinga i Dženifer Lorens sajt "Didžital spaj" proglasio je za najseksepilnije poznate ličnosti 2013. godine.

Više od 22.600 ljudi učestvovalo je u istraživanju sajta koji se bavi šou-biznisom. Na drugom mjestu liste najseksepilnijih muškaraca je prošlogodišnji pobjednik Tom Dejli, a na ženskoj listi drugo mjesto zauzela je Mila Kunis.

Kod muškaraca slijede Dejvid Bekam, Čening Tejtum i Benedikt Kamberbač, a kod žena Skarlet Johanson, Nikol Šercinger i Mišel Kigan.

Glumac i muzičar Rajan Gosling rođen je 12. novembra 1980. godine, a prvi put se predstavio javnosti kao dječija zvijezda na "Diznijevom" kanalu u "Mikijevom klubu" (1993 - 1995), pa je nastavio da se pojavljuje u porodičnim zabavnim programima. U žižu javnosti dospio je 2004. godine glavnom ulogom u romantičnoj drami pod nazivom "Bilježnica".

Talentovani plavokosi i plavooki glumac ima savršeno tijelo, neodoljivo je šarmantan, ali i uvijek besprijekorno obučen sa istančanim osjećajem za stil. Za njega kažu da je u poređenju sa svojim konkurentima, imenjacima Rejnoldsom i Filipeom, najharizmatičniji, najzgodniji i najšarmantniji, intrigantni spoj grubosti i blagosti. Baš to što je neodoljivo seksepilan, ćutljiv i tajanstven osvojilo je žene širom svijeta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana