Rajan Gigs varao suprugu

Glas Srpske
Rajan Gigs varao suprugu

Nova seks afera u engleskoj Premijer ligi izbila je samo dan poslije proslave nove titule Mančester junajteda, a u centru pažnje je Rajan Gigs, najiskusniji prvotimac "đavola" i čovjek koji do sada nije imao mrlju u karijeri.

U javnost je procurila informacija da je legendarni Velšanin prevario suprugu Stejsi Kuk, sa kojom ima dvoje djece, i da se tajno viđao sa bivšom učesnicom britanskog "Velikog brata" i velškim modelom, atraktivnom brinetom Imodžin Tomas.

Gigs je nedavno zatražio od Višeg suda da uvede zabranu iznošenja detalja njihove veze u javnosti, što mu je inače dozvoljeno po engleskom zakonu. Ipak, njegova namjera da zataška čitav slučaj brzo je prostrujala gradom, informacija je začas postala hit na društvenim mrežama. Nevjerstvo Velšanina došlo je i do engleskog parlamenta, a liberalni demokrata Džon Heming iskoristio je poslanički status i pred TV auditorijumom u javnoj debati, objavio aferu fudbalera, pozivajući se na komentare ljudi sa društvene mreže "Tviter".

Na sličan način je i Džon Teri kapiten Čelzija, svojevremeno želio da zataška aferu sa Vanesom Peronsel, ali je ubrzo razotkriven, baš kao i Vejn Runi, koji je varao trudnu suprugu Kolin sa prostitutkom. Ostaje da se vidi da li će i Gigsova supruga progledati kroz prste nevjernom mužu, kao i dvije drugarice koje su oprostile svojim muževima.

Menadžera "đavola" ser Aleks Ferguson, koji je upravo proglašen za najboljeg u Engleskoj od strane svojih kolega, brzo je reagovao na čitavu priču i održao sastanak u četiri oka sa najiskusnijim fudbalerom. Prema navodima engleskih medija Gigs je bio pribran i staložen i rekao je svom šefu da je maksimalno spreman i pripremljen, te da može da se nosi sa pritiskom i da na njega može računati u finalu protiv Barselone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana