Rafael Nadal ponovo skinut

Glas Srpske
Rafael Nadal ponovo skinut

Jesenja poslastica stigla je iz "Armanija". Drugi teniser svijeta ponovo je skinut.

Naime, poslije Dejvida Bekama i Kristijana Ronalda, svoj mišićavi torzo u gaćicama na reklami "Armanija" pokazao je i teniser Rafael Nadal. Iako mu je titulu najboljeg svjetskog tenisera preoteo Novak Đoković, trenutno je zauzeo poziciju najljepšeg muškog tijela, koje mami na kupovinu udobnog i rastezljivog donjeg veša.

U novoj kampanji "Armanijevog" muškog donjeg veša svoje mišićavo tijelo i zalizanu kosu pokazao je dvadesetpetogodišnji teniser Rafael Nadal, stavljajući se tako u red sportista koji su se rado skinuli za ovaj italijanski modni brend.

Ovaj španski Apolon naslijedio je fudbalere Dejvida Bekama i Kristijana Ronalda i postao zaštitno lice linije donjeg veša "emporio armani" te "armani džins".

I dok njegova "armani koleginica" Megan Foks tijelo pokazuje u čipkastim gaćicama, njemu je pripao zadatak da predstavi udobne i rastezljive bokserice.

Lako je pretpostaviti šta će mnogim ženama pasti na pamet kao idealan božićni poklon za svog dragog, čija se mišićna masa možda razlikuje od Nadalove, ali čiji šarm u jednom zalogaju može "pojesti" mnoge muškarce.

Torzo tenisera Nadala privukao je prije svega ženske poglede.

Španac, za kojim uzdišu djevojke širom svijeta, otkrio je da mu je pravi užitak da sarađuje sa ovim poznatim brendom. Kampanja je, sigurno, užitak i za sve Nadalove obožavateljke. Seksi fotografije snimljene su na Majorki, a autor je fotograf Stiven Klain.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana