Rade Šerbedžija dovodi Anđelinu Džoli u Beograd

Glas Srpske
Rade Šerbedžija dovodi Anđelinu Džoli u Beograd

Proslavljeni umjetnik i glumac sa holivudskom karijerom Rade Šerbedžija održaće koncert 21. januara u "Madlenijanumu". Ovim sada već tradicionalnim nastupima Šerbedžija nekoliko godina unazad oduševljava brojnu publiku u Srbiji svojim emotivnim stihovima i melodijama.

Na njegovim koncertima uvijek bude i nekoliko iznenađenja. Tako je na jednom od nastupa u Beogradu ovacije publike izazvao iznenadni izlazak na binu jednog od najpoznatijih domaćih kantautora Đorđa Balaševića, zatim i nastup Saše Lošića, frontmena "Plavog orkestra".

Pretpostavlja se da će ovoga puta iznenađenje biti dolazak Anđeline Džoli, jer je prije desetak dana u emisiji "Ćirilica" Rade otkrio da će dovesti Anđelinu u Beograd oko Nove godine i otkrio da je holivudska diva trebalo da sa njim "inkognito" doputuje u srpsku prestonicu prije nekoliko dana, ali da su je u tome spriječile pripreme za premijeru filma "U zemlji krvi i meda", koja je zakazana za 2. decembar.

Šerbedžija je, inače, još krajem avgusta ove godine, kada je bio njen domaćin na Brionima, najavljivao Anđelininu posjetu Beogradu.

Tada je otkrio da je ugostio jednu od najljepših žena na svijetu.

- Lično sam se pobrinuo za njenu ishranu, boravila je u vili "Brioni" u kojoj su svojevremeno odsjedale Sofija Loren i Đina Lolobriđida. Nabavio sam joj svijeće, školjke, oradu i drugu bijelu ribu, a pila je domaće crno vino iz jedne konobe blizu Pule - rekao je tada glumac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana