Rada Manojlović uči da vozi skuter na vodi FOTO

Agencije
Rada Manojlović uči da vozi skuter na vodi FOTO

Rada Manojlović u pauzama nastupa na Crnogorskom primorju uči da vozi skuter na vodi.

Pošto važi za jednu od najzgodnijih pjevačica na estradi, instruktor vožnje nije joj pomagao samo da savlada komande skutera već i da obuče zaštitni prsluk.

Rada obožava plažu, kupanje i sunčanje, pa radni boravak na Primorju koristi i za odmor i za opuštanje.

Dok njene kolege nakon noćnih nastupa po diskotekama mahom prespavaju ceo dan, Rada ustaje rano i odlazi na plažu.

Koliko voli more, opjevala je i u pesmi „S mora na planine", za koju je nedavno na plaži Jaz kod Budve snimila veoma atraktivan spot u kupaćem kostimu.  

„Eh, što volim more, eh, što volim more, celo društvo moje spustilo se dole...", pjevušila je Rada dok ju je instruktor oblačio, a već slijedećeg trenutka na skuteru su krenuli ka pučini.  

Isto to Radino društvo koje je opjevala u pjesmi ispričalo nam je da joj se vožnja skutera toliko dopada da će Milanu Stankoviću predložiti da kupe jedan.  

- Radu ne drži mesto, a ima i puno prijatelja širom Crnogorskog primorja koje bi volela da obiđe. Pošto je sezona odmora, na putu je gužva, pa je Rada shvatila da će skuterom pre stići od jednog do drugog mesta - priča Radin poznanik.  

On nam je otkrio da koliko god popularna zvijezda „Granda" voli publiku, ponekad hoće na miru da se kupa na divljoj plaži do koje će lako stići skuterom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana