Rada kupuje stan Milanu Stankoviću

Glas Srpske
Rada kupuje stan Milanu Stankoviću

Kao dokaz svoje emotivne privrženosti Milanu Stankoviću, njegova djevojka, popularna pjevačica Rada Manojlović, kupiće mu stan za koji trenutno plaća kiriju i u kojem boravi s njim. Veza mladih pjevača sve je ozbiljnija, pa je odluka atraktivne pjevačice sasvim logična.

- Rada će uskoro otkupiti stan na Vračaru u kojem trenutno, i uglavnom sam, pošto ona stalno putuje, živi Milan Stanković, pa više neće morati da plaća stanarinu. Milan će se tako udati za Radu, kako se to u narodu kaže kad se muškarac useli u stan ljepše polovine. Rada je prikupila novac i uskoro će početi da sređuje dokumentaciju - kaže izvor blizak paru i dodaje da se mladi par ne obazire na zle jezike.

Izvor tvrdi da se oni mnogo vole, a Rada, koja je trenutno najtraženija zvijezda "Granda", i te kako ima razumijevanja za Milanov status u "Grand" produkciji. Stanković se nedavno vratio na muzičku scenu poslije više od godinu odsustva, koje je uslijedilo poslije svađe sa čelnicima "Granda: sa kojima ima potpisan ugovor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana