Pukla ljubav: Kaća ostavila Baneta zbog prevare

Agencije
Pukla ljubav: Kaća ostavila Baneta zbog prevare

Beograd - Nekadašnja “Zvezda Granda“ Leskovčanka Katarina Živković okončala je trogodišnju vezu sa manekenom Banetom Jankovićem, nakon što je, navodno, saznala da ju je prevario tokom ljeta, prenose agencije.

Par je najprije pokušao da razlaz sakrije od medija, međutim, kraj velike ljubavi potvrdila je sama Katarina za beogradske medije.

Rijaliti par već nedjelju dana ne živi zajedno, a mlada pjevačica potvrdila je za medije da je ostavila svog dugogodišnjeg dečka Baneta.

- Videćemo šta ćemo, dogovorili smo se da i on i ja više ne govorimo o našem međusobnom odnosu za medije. Neka malo prođe, da se glave ohlade i videćemo šta će se desiti sa nama – izjavila je Leskovčanka i time zaključila dalje spekulacije o odnosu sa Jankovićem.

Ljubavna idila poljuljala se kada je Katarina vidjela fotografije svog dečka sa drugom djevojkom na jahti, dok se ona na sva usta hvalila kako su ona i Bane u harizmatičnoj romansi, a on se navodno “švrvćkao” okolo.

- Kaća je vrlo opuštena i fina devojka. Ona je uvek do sada Banetu opraštala što se ponaša slobodnije i švrljka okolo. Sad joj se sve smučilo i odlučila je da ga ostavi. On se pravdao kako nije imao ništa sa tom drugom devojkom i kako joj je veran, ali ona je baš ljuta na njega – ispričala je Kaćina drugarica.

Popularni par svoju romansu je započeo u TV šou “Farma“ 2010. godine, u kome je Katarina osvojila glavnu nagradu od 100.000 evra, a ubrzo nakon završetka rijalitija, započeli su i zajednički život pod istim krovom.

Spekulisalo se da su nekoliko puta raskidali tokom godina, međutim, nijednom nisu definitivni kraj potvrdili medijima, sve do sad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana