Puca brak između Anđeline i Breda

Agencije
Puca brak između Anđeline i Breda

Ako je vjerovati magazinu ‘The National Enquirer’, došao je kraj braka najslavnijeg glumačkog para na svijetu, Anđeline Džoli i Breda Pita, kojim slijedi epska borba oko podijele pola milijarde dolara imovine i brige nad njihovo šestero djece.

Iako su mnogi vjerovali da će jedan od najljepših holivudskih parova ostati zajedno, Anđelina Džoli i Bred Pit, donosi ‘The National Enquirer’, odlučili su krenuti svako svojim putem.

Naime, najnovije izdanje ‘The National Enquirer’ donosi da je slavni par 5. decembra započeo brakorazvodnu parnicu. Navodno je 52-godišnji Pit nedavno došao u Kamodžu kako bi suprugu suočio s njezinom nevjerom. Kako tvrde upućeni izvori, samo šest dana nakon što je njihov rat započeo, uzrujana Anđelina povela je djecu sa sobom. Nadalje, tvrde izvori, Džoli je optužila Breda da je imao afere s dvoje muškaraca i jednom ženom. ‘The National Enquirer tvrdi da posjeduje papire koji dokazuju da se par razvodi, te kako će se odvijati njihova pravna bitka.

Potkraj juna ove godine, magazin ‘ItTouch’ donio je priču da je samo pitanje vremena kad će se njihov brak raspasti. Anđelina i Bred počeli su se žestoko svađati ubrzo nakon vjenčanja u avgustu 2014. godine, a sve je kulminiralo tokom snimanja filma ‘By The Sea’ u kojem zajedno glume.

Pitanje razvoda potaknuo je glumac jer više nije mogao podnijeti Anđelininu potrebu da ga kontroliše.

– Iako mu je u početku odgovaralo da ona preuzme kontrolu, odlučio je oduzeti moć koju je imala nad njim.To je za Anđelinu najintimniji film i znači joj jako puno. Molila je Breda da ostanu zajedno dok film ne postane hit, što ona čvrsto vjeruje da će biti. On je teške volje pristao – rekao je neimenovani izvor.

Hoće li se naizgled neraskidiv par ipak odlučiti na fatalan korak vrijeme će pokazati, ali cijela priča najteže će pasti njihovoj djeci zbog koje su i vjenčali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana