Publika luda za Keti Peri i Harijem Poterom

Glas Srpske
Publika luda za Keti Peri i Harijem Poterom

Na ovogodišnjoj dodjeli "Pipl čojs" nagrada film "Hari Poter i relikvije smrti 2" i pjevačica Keti Peri osvojili su najviše priznanja publike.

Posljednji film iz sage o dječaku čarobnjaku osvojio je četiri nagrade, uključujući nagradu za najbolji film i omiljene sve glumce.

Peri, koja nije prisustvovala ceremoniji uručenja nagrada zbog nedavnog rastanka sa komičarem Raselom Brendom, osvojila je pet trofeja, uključujući i nagrade u kategoriji za najboljeg ženskog umjetnika, najbolju pjesmu "E.T" i izvođača sa najuspješnijom turnejom.

Romantični film "Djeveruše" osvojio je nagradu za najbolji film, a glumac Yoni Dep izabran je za najboljeg glumca. Glumica Ema Stoun osvojila je dvije nagrade - za najbolju filmsku glumicu i za omiljenu glumicu u komediji za uloge u filmovima "Služavke" i "Luda, glupa ljubav".

Pjevačica Demi Lovato izglasana je za omiljenog pop izvođača, a ovo priznanje prati njen povratak u svijet šou biznisa. Sa njom su u konkurenciji bile još i Ledi Gaga i Bijonse. "Maron 5" je osvojio nagradu za najbolji bend.

Televizijske nagrade dodijeljene su zvijezdi Foksove muzičke serije "Gli" Lei Mišel i Nilu Patriku Harisu za ulogu u seriji "Kako sam upoznao tvoju majku", koja je takođe osvojila nagradu za najbolju televizijsku komediju. Serija "Dvije siromašne djevojke" izglasana je za najbolju novu TV komediju.

Glumac Adam Sandler osvojio je nagradu za najboljeg glumca u komediji, a film "Voda za slonove" u kojem igra Robert Patinson, glumac "Sumrak" sage, osvojio je nagradu za najbolju filmsku dramu.

U novoj kategoriji - omiljena filmska ikona, glumac Morgan Frimen je trijumfovao nad Yoryom Klunijem, Harisonom Fordom, Tomom Henksom i Robertom de Nirom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana