Ptičji izmet i pčelinji otrov na licima slavnih dama

Agencije
Ptičji izmet i pčelinji otrov na licima slavnih dama

Djevojke širom svijeta bi dale sve samo da izgledaju kao njihove omiljene zvijezde.

Međutim, kada bi znale šta javne ličnosti koriste da bi izgledale besprijekorno svakog dana, sigurni smo da bi promijenile mišljenje. Na internetu su se pojavili najšokantniji i najskuplji tretmani koje koriste poznate dame, a koje bi ostali ostali zaobišli u širokom luku.

Pčelinji otrov na licu Kejt Midlton

Iako je vojvotkinja, Kejt Midlton poznata je po tome što ne rasipa novac na skupe tretmane i garderobu. Međutim, s vremena na vrijeme potroši čak 250 dolara za tretman lica koji sadrži pčelinji otrov. Naime, smatra se da je ovaj otrov prirodna alternativa za botoks. Vojvotkinja je toliko opsjednuta ovim tretmanom da ga koristi i kod kuće.

Za Viktoriju Bekam maska od slavujevog izmeta

Vjerovatno ste mislili da je bjuti rutina Viktorije Bekam glamurozna, ali prevarili ste se, u stvari je veoma odvratna. Ona plaća čak 180 dolara za gejšin tretman lica koji traje 60 minuta, a u sebi sadrži puder slavujevog izmeta.

Zmijski otrov na licu Gvinet Paltrou

Slavna glumica potroši čak 21.000 dolara mjesečno na različite tretmane. Jedan od njoj omiljenih tretmana jeste maska za lice od zmijskog otrova koja košta 195 dolara. Ali to možda nije najčudniji korak u njenoj rutini. Naime, glumica ne koristi toalet papir, već pamučne peškiriće koji koštaju 956 dolara.

Dženifer Lopez obožava kremu sa placentom

U petoj deceniji života Dženifer Lopez izgleda odlično za svoje godine. Njena mala tajna je krema za lice sa placentom. Toliko voli ovaj proizvod da ga kupuje dva puta nedjeljno, što košta 1.000 dolara za samo sedam dana, ali to nije ništa za nju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana