Prvo pojavljivanje slavne manekenke nakon dovođenja u vezu sa Epstinom FOTO

GS
Foto: Agencije

Naomi Kembel, jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu, postala je predmet medijske pažnje nakon što se njeno ime pojavilo u dokumentima vezanim za Džefrija Epstina.

Prvi put nakon što su se dokumenti pojavili, Kembelova je viđena u Dubaiju sa prijateljicom. Kako kaže Epstinov pilot, Dejvid Rodžers, 53-godišnja zvijezda je bila jedna od onih koje su putovale Epstinovim privatnim avionom.

U video snimku iz 2019. godine, Kembelova je priznala da je poznavala Epstina, ali je naglasila da nije bila upućena u njegove "nečasne aktivnosti." Izjavila je da je šokirana optužbama koje je doživjela zbog svojih veza s ljudima "sumnjive reputacije", dodajući da ne želi da bude osuđivana zbog svoje prošlosti, prenosi B92.

Ipak, u sudskim dokumentima koje je objavila Virdžinija Džufri, jedna od Epstinovih navodnih žrtava, spominje se da je on imao ogromnu kolekciju fotografija na svojoj imovini u Palm Biču na Floridi. U toj kolekciji su, između ostalih, bile i fotografije Naomi Kembel. Džufri je opisala kako je Epstin otvoreno pokazivao svoje jezive navike, ističući bronje slike u svakom domu u kojem je živeo, piše Dejli Mejl.

Podsjetimo, Naomi Kembel, iako se našla u središtu medijske bure zbog svojih veza sa Epstinom, nastavlja je da se ističe kao modna ikona. Njena saradnja sa "PrettyLittleThing" pokazuje da i dalje ima uticaj na modnu industriju, posebno među mlađom publikom. Dok se bori sa optužbama i medijskim pritiscima, Kembelova nastavlja da gradi svoju modnu imperiju inspirišući žene širom svijeta da budu autentične.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana