Prvo plakala, poslije se opušteno skidala

Glas Srpske
Prvo plakala, poslije se opušteno skidala

Da je svaki početak težak dokazuje i Pamela Anderson, rekorderka u slikanju za magazin "Plejboj". Prvo golišavo slikanje prošlo joj je u suzama i sa mučninom, ali, na sreću njenih obožavalaca, sramežljivost je prevladala u rekordnom roku. Pamela je bila šokirana kada joj je izdavač ponudio slikanje za poznati časopis, ali je nervozu brzo prebrodila.

- Bila sam jako zbunjena. Rekla sam mami za ponudu, a ona mi je oduševljeno kazala da pristanem. Bila sam toliko sramežljiva da mi je bilo zlo. Napravili su naslovnicu već sa prvom rolom filma jer sam ja u suzama mislila "o Bože, ta žena mi je dotakla grudi, nije ovo za mene" - ispričala je Pamela.

No, nastavlja seks-bomba, kako je snimanje prolazilo, tako je i ona postajala sve opuštenija, pa su je na kraju morali spriječiti da iz studija ode gola.

- Sjećam se da sam bila u teretani sa Kimberli Hefner i gledale smo slike za časopis, a ja sam ostala zadivljena tijelima tih žena - izjavila je ljepotica čije će tijelo, po 13. put, krasiti januarsko izdanje "Plejboja", što je svojevrstan rekord.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana