Prvo je bilo smiješno, a poslije strašno: Ovo je sin Kim Kardašijan napisao o svojoj majci

G.S.
Prvo je bilo smiješno, a poslije strašno: Ovo je sin Kim Kardašijan napisao o svojoj majci

Mnoge je oduševio gest, a kada su pročitali šta piše nisu mogli da se ne nasmiju

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan nasmijala je sve kada je objavila šta je dobila od četvorogodišnjeg sina Sejnta Vesta na Dan majki.

Mnoge je oduševio gest, a kada su pročitali šta piše nisu mogli da se ne nasmiju. Kardašijankin četvorogodišnji sin pisao je o svojoj majci, ali na veoma neobičan način.

On je napisao da Kim ima dvije godine, na šta je odreagovala i sama rijaliti zvijezda. Međutim njegova slijedeća konstatacija pomalo je zabrinula sve.

“Moja majka voli...”, pisalo je, a Sejnti je dodao: “Da me ostavi samog”. Njegova opaska u prvi mah djelovala je simpatično, a onda su pojedini komentarisali da Karadšijanka “često ignoriše djecu”.

Naime, društvenim mrežama kruže snimci kako se Kim šminka i krije u toaletu od svoje ćerke Nort Vest. Snimak je izazvao oprečne reakcije, od toga da je “mala Nort naporna”, do toga “da su simpatične”...

Podsjetimo, Kim i Kanje vjenčali su se 2014. godine i imaju četvoro djece, ćerku Nort Vest (6), sina Sejnta (4), ćerku Čikago (2) i sina Psalma (1).

Prvo dvoje nasljednika rodila je Kim, dok su Čikago i Psalma, starleta i reper dobili uz pomoć surogat majke koju su platili.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana