Prva izjava Darka Lazića od rođenja kćerke

GS
Prva izjava Darka Lazića od rođenja kćerke

Pjevač Darko Lazić slavio je rođenje kćerke Srne u jednom restoranu u Rumi.

On je ugostio brojne prijatelje sa estrade, kao i najbliže, a među zvanicima su njegova majka sa partnerom Draganom, rođeni brat, Katarinine sestre i brojne kolege.

Pjevač je popričao sa medijima ispred restorana u kom se održava slavlje, naravno u iscijepanoj majici, ali sa širokim osmijehom.

- Ne znam koliko sam popio, ako ćemo da računamo od nedjelje, izgubio sam broj... - rekao je kroz osmijeh dok je pričao i dočekivao goste, a onda odgovorio da li je najsrećniji čovjek na svijetu trenutno i da li je vidio nasljednicu.

-  Ja sam... Itekako srećan čovjek. Srećan sam već odavno. A danas pogotovo. Imam mi još jednu malu princezu koju sam želio. Vidio sam je samo preko telefona pošto ne daju da se ulazi u bolnicu. 

Kaća se porodila u državnoj bolnici, a Darko je mišljenja da su tamo najbolji ljekari i otkrio na koga beba liči.

- Na mene. Ona stvarno liči na mene. Stvarno liči na mene. I jede, kao ja. Kaže Kaća da jede najviše, a najmanja je. Kaćin termin je bio za moj rođendan. Međutim, to ne biramo mi. Ona kad hoće vani, ona izlazi vani. Lorena i Aleksej su oduševljeni - i pomenuo da Ana Sević neće doći večeras jer ima snimanje, ali da je na proslavu prije neko veče stigla prva i bila najveselija. Pomenuo je i da Marina neće doći jer sin Aleksej ima temperaturu, ali malo se sneveselio kada su ga pitali ko mu fali večeras na proslavi.

-  Znaš ko mi fali, neću pričati o tome - bio je jasan Darko, a nije odgovorio na pitanje o majci.

Otkrio je i kad bi sljedeće dijete.

- Ako bog da, za jedno dvije godine - rekao je pjevač.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana